Creatie

Het doel heiligt

Hier is het onze klanten altijd om te doen: wij creëren creaties. DM’s, eDMs, websites, banners, logo’s, posts, adds, shops, apps, video’s, infographics, tabloids, blogs. Systematisch, passend bij het verhaal, gericht aan de juiste doelgroepselectie. In de uitstraling van jouw merk en volgens een strak plan. Zo voorkomen wij dat het middel een doel wordt. Want het middel is niets meer dan een … een middel.

Creatie vanuit de kern

Waarom

Als bedrijf heb je een doel met elke creatie of uiting. Dat kan een korte termijn doel zijn: contact met een potentiële klant; een directe verkoop. Maar ook een doel dat om een wat langere adem vraagt. Een relatie opbouwen, interesse wekken. Kom eens kijken in onze winkel. Noem het een zaadje planten. Het grote doel blijft: het gedrag van klanten zo sturen dat ze ‘zaken’ willen doen.

Daarom

Wij verplaatsen ons daarom zeer grondig in jouw klanten. Wij nemen onzekerheden weg, strijken hobbels glad, beantwoorden vragen, weerleggen hun argumenten, sluiten aan bij de behoeftes van de ontvanger. Uiteraard denken wij mee over het juiste kanaal, de doelgroepselectie en de beste timing voor de creaties.

Zo

Op basis van al het huiswerk en de beschikbare klantdata gaan onze marketeer, concepter, designer en copywriter aan het werk. Ze kiezen de meest passende verleidingstechnieken, bouwen de creatie op aan de hand van de argumenten en informatiebehoefte, zoeken treffend beeld, slijpen, toetsen bij de klant. Daarbij kunnen de uitingen per doelgroep uiteraard verschillen. We schaven net zolang totdat iedereen tevreden is.

Op basis van data, onder­zoek en inzichten creëren wij persoonlijke uitingen die aanzetten tot een positieve gedrags­verandering.