crew

We schitteren zelf vaak door afwezigheid maar hier pakken we even de ruimte om onszelf voor te stellen.

eva

designer
Eva-va-voom, noemen we haar ook wel. Als designer zorgt Eva ervoor dat elk ontwerp niet alleen 'va va voom' heeft, maar regelrecht een supernova wordt. Haar design skills zijn net zo grenzeloos als het heelal zelf. Met een palet dat meer kleuren bevat dan er sterren in de Melkweg zijn, zorgt Eva ervoor dat elk ontwerp schittert. Haar geheim? Ze fluistert met de maan en danst met de sterren voor inspiratie.

sanne

senior copywriter
Dit is Sanne, het tekstuele moederschip van the other side of the moon. Creatief in parallelle verbanden leggen, sneller dan het licht met de pen, komt tot de kern met korte, rake copy klappen maar deinst evenmin terug voor het schrijven van een stukje poëtische sterrenstof tot nadenken.

jasper

design director
Jasper is de design visionair van onze creatieve vloot. Met een stijl die ergens zweeft tussen "binnen de lijntjes" en "moet dit een ruimtepak aan?" transformeert hij elke opdracht in iets buitengewoons. Hij bewaakt het esthetische universum van the other side of the moon en navigeert als een ware Kapitein Kirk door de onbegrensde melkweg van creativiteit, klaar om de volgende creatieve supernova te ontdekken.

jonas

projectmanager
Jonas is ons navigatiesysteem. Hij is de regelneef die ervoor zorgt dat elk project zijn eigen kleine maanlanding wordt. Met een headset die verdacht veel lijkt op een astronautenhelm, navigeert hij door de meest turbulente projectstormen. En als er weer eens een deadline nadert met de snelheid van een komeet, is Jonas de man die met een glimlach weer z'n helm opzet om een project in goede banen te leiden.

brian

junior copywriter - motion designer
Brian, de zeldzame komeet in het universum van ons bureau, verenigt de kunsten van copywriting en motion design binnen één baanbrekend talent. Met een voet stevig geplant in de visuele verhalen van bewegende beelden en de andere in de kunst van woordmagie, brengt hij een unieke synergie die altijd in beweging is.

justin

creative director
Dit is Justin, de kapitein van ons ruimteschip. Met het kompas van zijn verbeelding navigeert hij door de uitgestrekte cosmos van design en branding, waarbij hij niet bang is om onbekende territoria te verkennen. Zijn filosofie? Creativiteit is als de eindeloze ruimte: onbegrensd, mysterieus, en vol mogelijkheden om te ontdekken.

projecten

hoe werken we?

over ons

contact