my-lex-breed-website

MY-LEX

MY-LEX® is nu een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen. De missie van My-Lex? Het bieden van onmiddellijke toegang tot alle relevante informatie aan een professional in een bepaald segment, via één intuïtief portaal. Onafhankelijk van het tijdstip of waar de gebruiker zich bevindt, de hoeveelheid of de locatie van de te ontsluiten bronnen.

my-lex-breed-atomic-design

Mission

MY-LEX is een familiebedrijf dat met grote toewijding zeer hoogwaardige vind software ontwikkeld. De vraag was om om daar een passende merk identiteit bij te ontwikkelen.

Landing

Bij MY-LEX helpen wij onder andere de complexe software te verpakken in gebruikersvriendelijke interfaces. MY-LEX heeft bij ons een status apparatus. De identiteit die wij jaren geleden mochten neerzetten, voeren we nu door in de software, website en inrichting van het kantoor.

my-lex-breed-vinden

Log

Dwars. Anders. Jazz. Dat is wat het BIMHUIS altijd al is geweest. Het jazzpodium in de befaamde zwarte doos aan het Amsterdamse IJ. De initiële vraag was voor een nieuwe website. Maar uiteindelijk hebben wij het merk ook een opfrisbeurt gegeven. 

Het verhaal begon met hoe wij ervoor konden zorgen dat een nieuwe schare bezoekers de brug wilde oversteken naar het BIMHUIS. Het BIMHUIS moest meer de verbinding en inspiratie opzoeken. Om verbinding te zoeken moet je eerst weten met wie je wilt verbinden. Daarvoor hebben wij persona’s opgesteld. Van de frequente bezoeker en jazzliefhebber die ze al zo goed kennen, tot de nieuwe avontuurlijke bezoeker die geïnspireerd kan raken door het BIMHUIS.

Dat is wat wij als leidraad hebben gebruikt voor het concept en het design. De inspiratie staat voorop en de agenda voor de liefhebber een niveau dieper. Voor de bouw van de website zijn wij de samenwerking aangegaan met Eagerly. Zij hebben uitstekend geholpen om het concept en het design om te zetten naar interactie. Met een CMS dat naadloos aansluit bij het ticketingsysteem en de marketing automatie in de vorm van nieuwsbrieven. 

Hiermee is het BIMHUIS helemaal klaar om die nieuwe bezoekers over de brug te krijgen. De verbinding naar dat spannende zwarte gebouw. 

Logic is the beginning of wisdom, not the end.

Spock

First contact →

Most Recent Projects
First contact

Heb je vragen, ideeën of wil je een keer met ons praten?

Not readable? Change text. captcha txt