Groei kan niet zonder toekomst

De WESTAS daar draait het om.

Klant: Port of Amsterdam & SADC

Wat

Onze twee opdrachtgevers SADC en Port of Amsterdam kwamen met een relatief eenvoudig vraag bij ons binnen stappen. “Zouden jullie de WestAs op eenzelfde manier kunnen laden als de huidige Zuidas?” 

Wie

De ogenschijnlijk kleine twee partijen vertegenwoordigde een grote schare aan partijen die elk met een eigen agenda en circulaire agenda aan tafel zat. Naast De Haven van Amsterdam vertegenwoordigde SADC de private en publieke belangen van de gemeente Amsterdam, gemeente Haarlemmermeer, Schiphol en provincie Noord-Holland.

“De plannen zijn tot in het torentje besproken.”

Zo

Om te weten hoe je de WestAs als entiteit kunt vermarkten hebben wij samen met de SADC en Port of Amsterdam onderzocht wat er speelde in en rond de metropool. Wat houdt ondernemers bezig? Wat zijn hun uitdagingen en waarom zouden ze mee willen bouwen aan op circulariteit concurrerende regio? 

Resultaat

Wat bleek, de regio wordt gezien als een van de leidende logistieke hubs in de wereld en tegelijkertijd dienen zich een grote uitdaging aan. Want hoe behoud je die positie, bied je plek aan groei en verduurzaam je?

SADC - praatplaat